Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

14. 11. 2018. 16:21 >> 16:06
1

DA ODE ZA STRAZBUR

Navaljni dobio dozvolu da napusti Rusiju

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je danas da mu je dozvoljeno da napusti zemlju i otputuje u Strazbur gdje Evropski sud za ljudska prava treba da se izjasni po više njegovih žalbi.

"Spriječili su mi da odem ilegalno i nakon skandala su me pustili" da napustim teritoriju Rusije, naveo je Navaljni u poruci na Instagramu, sa moskovskog aerodroma.

Njegov advokat je zatim potvrdio da je avion sa Navaljnijem poletio.

Evropski sud za ljudska prava treba sjutra da se izjasni po više žalbi Navaljnog. On traži od Evropskog suda da prizna "političke motive" njegovih hapšenja.

Navaljnji je vodeća figura ruske opozicije od velikih demonstracija 2011. i 2012. godine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније