Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.L.B. [ Beta ]

12. 11. 2018. 09:28 >> 09:10

PERU

Šestoro djece poginulo u saobraćajnoj nesreći

Sedam ljudi je poginulo, a 12 je povrijeđeno kada je autobus koji je prevozio fudbalski tim uzrasta do 14 godina pao u provaliju, saopštilo je peruansko ministarstvo unutrašnjih poslova.

U nesreći do koje je došlo juče poginuli su šest dječaka i vozač autobusa. Ministarstvo je navelo da je u autobusu bilo ukupno 35 osoba.

Slike objavljenje u lokalnim medijima pokazuju olupinu okruženu drvećem i drugim biljkama.

"Nesreće su u tom području česte zbog uskog puta", rekao je direktor regionalne bolnice u Čačapojasu.

Smrtonosne saobraćajne nesreće su česte u Peruu. Prema podacima policije, tokom 2017. je na taj način nastradalo više od 2.700 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније