Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr, objavila B.B. ]

09. 11. 2018. 18:33 >> 18:11

HAPŠENJA U PERUU

Banda prodavala bebe za 1.200 dolara

Peruanska policija na jugu zemlje uhapsila je 14 članova kriminalne organizacije koja se bavila prodajom beba.

Grupa je tražila siromašne trudnice i nudila im novac da rode, da bi zatim njihovu djecu prodavala po cijeni od 4.000 peruanskih sola, što je oko 1.200 dolara.

Među uhapšenima je i bivši šef peruanske policije, 61-godišnji general Raul Becera.

Policija smatra da je 32-godišnja Sintia Telo bila vođa organizovane kriminalne grupe, koja je nagovarala siromašne žene da im prodaju svoje bebe.

Policijska akcija sprovedena je na 18 lokacija širom grada. Istražitelji tvrde da su među članovima bande ginekolog, pedijatar i tri žene koje su vrbovale trudnice, nudeći im pobačaj koji je u Peruu zabranjen.

Organizacije je nudila ženama dovoljno novca da ih uvjeri da rode i tada bi prodala njihove bebe. Istraga još nije potvrdila jesu li djeca prodavana za tržište organa ili bogatim roditeljima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније