Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

05. 11. 2018. 19:32 >> 19:09

"DIJELIMO VRIJEDNOSTI"

Dodik: Srbi u SAD da glasaju Trampa

Predsjednik Republike Srpske i novoizabrani srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozvao je Srbe u SAD da na sjutrašnjim izborima za Kongres glasaju za kandidate Republikanske partije.

"Amerika, kako je nedavno rekao američki predsjednik Donald Tramp pred Generalnom skupštinom UN, odbacuje ideologiju globalizma i podržava doktrine patriotizma u cijelom svijetu, čije vrijednosti i mi dijelimo", rekao je Dodik agenciji Srna.

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata uz podršku američkoj desnici rekao je da je srpska dijaspora jedinstvena i da nema sumnje da će, kao na predsjedničkim izborima prije dvije godine, podržati Trampa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније