Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 10. 2018. 23:19   >>  22:56 1

SAD

Pronađen drugi sumnjiv paket poslat Bajdenu

Drugi sumnjiv paket upućen bivšem potpredsjedniku SAD Džou Bajdenu pronađen je danas u pošti u Vilmingtonu u američkoj državi Delaver, rekao je jedan policijski zvaničnik.

On je rekao da paket ima slična obilježja i karakteristike kao paketi s bombama poslati drugim istaknutim članovima Demokratske stranke.

Američki mediji javili su ranije da je jutros pronađen sumnjiv paket poslat Džou Bajdenu.

Policijski zvaničnik rekao je da je prvi sumnjiv paket poslat Bajdenu pronađen u poštanskom centru u Nju Kaslu, takođe u državi Delaver.

Nekoliko paketa, u kojima su eksplozivne naprave ručne izrade s krhotinama stakla, presretnuto je posljednjih dana. Takvi paketi upućeni su bivšoj predsjedničkoj kandidatkinji Hilari Klinton, bivšem predsjedniku SAD Baraku Obami, i drugim demokratskim poslanicima kao i televiziji Si-En-En (CNN) u Njujorku.

Njujorška policija saopštila je ranije danas da je iz zgrade u četvrti Menheten uklonila i sumnjivi paket upućen glumcu Robertu de Niru, koji je kritičan prema predsedniku SAD Donaldu Trampu.

Predstavnica za štampu Bijele kuće Sara Hakabi Sanders rekla je da je pomisao da je predsjednik Tramp odgovoran za pakete poslate njegovim protivnicima "sramotna".

Sanders je rekla da je predsjednik SAD odgovoran za slanje sumnjivih paketa isto koliko je i demokratski senator Berni Sanders odgovoran za to što je jedan od njegovih pristalica pucao na članove republikanske stranke koji su igrali utakmicu bejzbola u Virdžiniji prošle godine. Taj napadač je objavljivao poruke preko društvenih medija u kojima nagovještava da mu je taj tim bio meta zbog njegovih političkih stavova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније