Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta, agencije [ Objavio: O.Z. ]

24. 10. 2018. 16:51   >>  17:27 1

PANIKA U SAD-U

Bombe poslate i Klintonovima, Obami, CNN-u...

Jedan američki zvaničnik je rekao da je "funkcionalna eksplozivna naprava" pronađena kod kuće nekadašnjeg predsjednika SAD Bila Klintona i njegove žene Hilari, bivše državne sekretarke i kandidatkinje za predsjednicu, u predgrađu Njujorka.

Taj zvaničnik je rekao da se vjeruje da je pronađeni eksploziv povezan s onim koji je u ponedjeljak pronađen na imanju milijardera Džordža Soroša.

Naprava je otkrivena rano jutros kod kuće Klintonovih u Čapaki, država Njujork. U istragu su, pored lokalne policije, uključeni i FBI i Tajna služba.

Mediji prenose da je nađena eksplozivna naprava u paketu poslatom na adresu Baraka Obame u Vašingtonu.

Saopšteno je da ni Klinton ni Obama nijesu dobili pakete, a nijesu bili u opasnosti zbog procedura provjere.

Nakon što su presretnuti sumnjivi paketi sa eksplozivnim napravama upućenim na adrese Hilari i Bila Klintona, Baraka Obame i Bijele kuće, američki mediji javljaju da je u toku evakuacija prostorija CNN i Tajm Vorner centra u Njujorku.

Reporter CNN-a napisao je na Tviteru da se prostorije te medijske kuće evakuišu, prenosi Rojters.

Britanska agencija navodi, pozivajući se na CNN, da je u toku evakuacija i Tajm Vorner centra, višenamenskog nebodera, navodno zbog sumnjive naprave.

Bijela kuća osudila pokušaje napada 

Bijela kuća je osudila pokušaje napada na bivše predsjednika Baraka Obamu i Bila Klintona kao i na Hilari Klinton.

"Ti akti terora su odvratni i svi odgovorni će biti sudski gonjeni. Tajna služba SAD i druge agencije istražuju slučajeve i preduzeće sve neophodne mjere da bi zaštitile sve kojima te kukavice prijete", rekla je portparolka Sara Hakabi Sanders.

Tajna služba je danas saopštila da su njeni agenti otkrili pakete u kojima su bile "moguće eksplozivne naprave", poslate Obami i Klintonovima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније