Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

18. 10. 2018. 11:10 >> 10:48

SAOPŠTIO INTERPOL

U 93 zemlje zaplijenjeno preko 55 tona droge

U koordinisanim policijskim akcijama u 93 zemlje zaplijenjeno je više od 55 tona droge, a uhapšeno je 1.300 ljudi, saopštio je Interpol.

Zaplijenjeni su kokain, heroin i više miliona tableta sintetičkih droga.

Na jednom brodu, koji je trebalo da isplovi za Obalu Slonovače, pronađen je kokain, u kući u Holandiji laboratorija za proizvodnju ekstazija, a na Bliskom istoku "kaptagon" tablete, koje se često koriste u tom regionu.

Interpol, sa sjedištem u Lionu, navodi da je operacija, pod nazivom "Lajonfiš", sprovedena od 17. septembra do 8. oktobra, prenio je Rojters.

U jugoistočnoj Aziji zaplijenjeno je 18 miliona tableta sintetičke droge "jaba".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније