Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 10. 2018. 22:45 >> 22:22

BUGARSKOJ

Njemačka izručila osumnjičenog za ubistvo novinarke

Njemačka je Bugarskoj izručila osumnjičenog za ubistvo bugarske televizijske novinarke, Viktorije Marinove, rekao je zvaničnik Ministarstva unutrašnjih poslova.

"Njemačke vlasti su izručile 21-godišnjeg stanovnika grada Ruse", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosi Tanjug.

Bugarin Severin Krasimirov biće optužen za silovanje i ubistvo Marinove, čije je tijelo pronađeno u parku u njenom rodnom gradu Ruse 6. oktobra, navodi britanska agencija.

Njemački tužilac je potvrdio da je Krasimirov izručen Sofiji letom iz Frankfurta.

Krasimirov je uhapšen u Njemačkoj prošle sedmice i priznao je djelimičnu krivicu nemačkom sudu.

Policija je saopštila da je Marinova pretučena, silovana i zadavljena.

Tužilaštvo je saopštilo da dokazi ne pokazuju da je smrt Marinove povezana s njenim radom i da ukazuju na nasumični seksualni zločin, mada se istražuju sve mogućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније