Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

15. 10. 2018. 16:21 >> 16:00

RIM TRAŽI OBJAŠNJENJE

Fracuska policija prebacila migrante u Italiju?

Italija je danas tražila od Francuske "razjašnjenje" navoda da je kombi francuske policije prešao granicu, nakon čega je dvoje navodnih migranata ostavljeno u šumi blizu Torina.

Italijansko ministarstvo spoljnih poslova saopštilio je da je kontaktiralo francuskog ambasador u Rimu radi informacije "o mogućem ulasku" kombija u mjesto Klavijere u petak uveče.

Italijanska novinska agencija ANSA javila je da su kamere italijanske policije snimile francusko vozilo. ANSA navodi da se vjeruje da su dvije osobe izvedene iz kombija afrički migranti.

Ministar unutrašnjiih poslova Mateo Salvini, koji ima tvrd stav po pitanju migranata, tražio je objašnjenje.

"Ne vjerujem da bi Makronova Francuska iskoristila svoju policiju da tajno ostavlja imigrante u Italiji", rekao je Salvini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније