Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

15. 10. 2018. 09:26   >>  09:40

U BRISELU

EU i Britanija pauziraju pregovore o Bregzitu

Pregovarači Evropske unije i Britanije privremeno će pauzirati u razgovorima o postizanju dogovora o Bregzitu i sačekati ishod samita sredinom nedjelje, javlja Rojters.

"Uprkos konstruktivnim i intenzivnim pregovorima, nekoliko ključnih pitanja i dalje nije riješeno. Nisu planirani dalji pregovori uoči Evropskog savjeta. Pregovarač EU obavijestiće lidere koji će onda procijeniti dosadašnji napredak", rekao je visoko pozicionirani diplomata EU.

Prema navodima drugih neimenovanioh izvora, pregovač EU za Bregzit Mišel Barnije informisaće lidere preostalih 27 država članica o pregovorima kada se susretnu na večeri u Briselu u srijedu, dan prije redovnog sastanka EU, kojem će prisustvovati i britanska premijerka Tereza Mej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније