Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: R.P. ]

11. 10. 2018. 13:00 >> 12:43

INTERVJU ABC-ju

Melanija Tramp sjutra otvoreno o svemu

Prva dama Amerike Melanija Tramp u petak će gostovati na televiziji ABC gdje će otkriti nepoznate detalje iz svog života.

Javnost sa nestrpljenjem čeka emitovanje intervjua „jedan na jedan“ prve dame Amerike i Tomasa Lamasa u kojem će Slovenka konačno otkriti neke detalje o kojima se do sada samo nagađalo.

Kako navode sa ABC televizije, u intervjuu nije bilo zabranjenih pitanja i Melanija će govoriti o tome da li je navodna Trampova prevara uticala na njihov odnos.

U intervjuu Melanija je pričala i o Zarinoj jakni sa natpisom „Baš me briga, a vas?“ koju je nosila u posjeti djeci imigranata.

Poruka na jakni Melanije Tramp napravila "opštu pometnju".

Intervju, pod nazivom "Being Melania - The First Lady", emitovaće se u petak, 12. oktobra, a kako bi privukli više gledalaca, televizijska kuća ABC objavila je kratak video u kojem se može vidjeti šta se sve može očekivati u njihovom razgovoru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније