Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

10. 10. 2018. 18:07   >>  17:46

FLORIDA ZATRAŽILA POMOĆ

Nacionalna garda čeka nalet uragana "Majkl"

Vlasti američke savezne države Floride naredile su da 1.500 vojnika nacionalne garde bude u pripravnosti i spremno za razmještanje u slučaju potrebe dok se uragan Majkl približava.

Očekuje se da će Majkl, koji je ojačao u razornu oluju četvrte kategorije, imati snagu uragana kada stigne do savezne države Džordžije.

Pomoć vojnika nacionalne garde zatražila je i Sjeverna Karolina gdje je uoči naleta uragana proglašeno vanredno stanje.

Zvaničnici te države ne očekuju da uragan Majkl izazove tolike poplave kao poslije prošlomjesečnog udara uragana Florens.

Jakog nevremena neće biti pošteđen ni jug savezne države Alabame.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније