Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 10. 2018. 20:54   >>  20:33

ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA

Misica ubijena u centru Bagdada

Zvijezda društvenih mreža i manekenka Tara Fares iz Iraka ubijena je u Bagdadu.

Smrt Faresove potvrdio je premijer Iraka Haider al-Abadi, koji je otkrio da je bivša mis Bagdada i prva pratilja na takmičenju za mis Iraka upucana tri puta nasred ulice, u dijelu grada pod nazivom Kam Sara. On je izrazio sumnju da se radi o organizovanom kriminalu i naredio  je sveobuhvatnu istragu o smrti misice.

Iako je odmah smještena u bolnicu, gdje su ljekari nastojali da saniraju tri rane od metka, djevojka nažalost nije preživjela.

Dvadesetdvogodišnja Tara, čiji otac je Iračanin, a majka Libanka, živjela je u Erbilu, ali je povremeno posjećivala prijestonički grad.

Ona je bila jedna od omiljenih zvijezda Instagrama, a imala je skoro tri miliona pratilaca koji su se divili njenoj ljepoti ali i njenom radu u oblasti ljudskih prava.

Kako pišu strani mediji, smrt mlade misice je uznemirila javnost.

Prošlog mjeseca preminule su dvije žene koje su poznate u bagdadskoj industriji ljepote i mode, što je dovelo do toga da mnogi pomisle da su upravo dame iz svijeta slavnih na meti ubica.

Barbika Iraka, Rafif al Džaseri, ubijena je u svom domu u Bagdadu 16. avgusta. Ona je bila plastični hirurg i posjedovala je salon ljepote (Barbie Beauty center). Samo nedjelju kasnije Raša al-Hasan, vlasnica i menadžerka Viola Beauty centra u Bagdadu, pronađena je mrtva u  domu.

Čini se i da je Tara Fares bila svjesna da je potencijalna meta ekstremista. Ona je napisala na Instagramu u julu:

"Ne plaši me što postoje oni koji odbijaju prisustvo Boga. Ono što me zaista plaši je da su ovdje oni koji ubijaju i kolju da bi dokazali prisustvo Boga."

Poslije njene smrti, crno-bijela fotografija ljepotice je podjeljena sa njenih skoro tri miliona pratilaca na Instagramu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније