Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: I. P. ]

01. 10. 2018. 07:58 >> 07:41

NE ODUSTAJE

Tereza Mej: Vjerujem u Bregzit

Britanska premijerka Tereza Mej odbacila je tvrdnje da ne vjeruje u Bregzit i istakla da će ga učiniti uspješnim "bez obzira na ishod pregovora" sa EU.

Mej je za BBC rekla da njen plan za trgovinu sa EU nakon izlaska Velike Britanije iz Unije nije mrtav, uprkos tome što ga odbacuju lideri EU.

"Vjerujem u Bregzit. Bitno je da vjerujem u ostvarenje Bregzita na način koji poštuje glasanje, a istovremeno štiti našu zajednicu, poslove i obezbjeđuje uspjeh Bregzita u budućnosti", rekla je juče Mej. 

Ona je dodala da je zbog toga ambiciozna i želi da postigne dobar trgovinski ugovor sa EU, što je cilj takozvanog "čekers plana". 

Istovremeno, britanska premijerka je navela da je spremna i za scenario bez postignutog dogovora. "Učinićemo Bregzit uspješnim, bez obzira na ishod pregovora", rekla je Mej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније