Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.L.B. [ Beta ]

19. 09. 2018. 23:35   >>  23:15

FRANCUSKA

Zaplijenili 20 tona minijaturnih Ajfelovih kula

Francuska policija je u Parizu zaplijenila dvadeset tona minijaturnih Ajfelovih kula prilikom rasturanja mreže za preprodaju tih suvenira, koju vode tri kineska prodavca na veliko.

Ukupno je privedeno devet ljudi i određen im je pritvor.

Pored troje prodavaca na veliko koji imaju radnje u Parizu i u Obervijeu, u predgrađu, privedeno je i četvoro posrednika i dvoje preprodavaca afričkog porekla, s neregularnim papirima, naveo je taj izvor.

Policija je prisluškivala i nadzirala ovu mrežu koja je opisana kao vrlo razrađena.

Više od 1.000 kutija, sa ukupno 20 tona minijaturnih Ajfelovih kula, zaplijenjeno je za vrijeme pretrage dva magacina u predgrađu Pariza i u tri prodavnice.

Policija pokušava posljednjih nekoliko godina da se bori protiv preprodavaca suvenira, koji rade blizu turističkih znamenitosti Pariza.

U julu 2013. godine pariska policija zaplijenila je 60 tona mini Ajfelovih kula tokom istrage jedne od tih mreža.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније