Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, objavila B.B. ]

13. 09. 2018. 14:36 >> 14:30

ZAKINTOS

Odron na plaži Navajo, povrijeđeno troje ljudi

U odronu stijene na popularnoj plaži Navajo na ostrvu Zakintos, danas je povrijeđena jedna turistkinja stara 34 godine, ali nema nestalih, saopštile su grčke vlasti.

Ranije je novinska agencija "Ana" saopštila da ima troje povrijeđenih u odronu na čuvenoj grčkoj plaži, ali se kasnije ispostavilo da je povrijeđena samo jedna osoba, koja je prebačena u bolnicu na Zakintosu.

Jedan dio stijene se odlomio tokom prijepodneva od stjenovitog zida visokog 200 metara u zaleđu plaže Navajo, i pao u more, kojom prilikom su prevrnuta tri brodića ukotvljena blizu obale.

Plaža Navajo dostupna je samo morskim putem. Ona je jedno od glavnih atrakcija ostrva zbog prirode i olupine broda koji se tu nasukao i po kome je plaža dobila ime.

Grčke vlasti ranije su javile da su poslale spasilačke timove vatrogasaca i psa tragača.

Vlasti su pokušavale da utvrde da li ima nestalih. Vatrogasna služba javila je da su poslali 18 spasilaca i jednog psa tragača, dok je jedan tim od još devet ljudi poslat helikopterom.

Prema navodima grčkih vlasti, plaža je evakuisana i brodovima je zabranjen prilaz uvali do daljnjeg.

Ta lokacija, koja je prema grčkim medijima među plažama s najviše slika objavljenih preko Instagrama, popularna je i među ljubiteljima ekstremnih sportova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније