Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: P.B. ]

07. 09. 2018. 09:57   >>  09:39

U BRAZILU

Predsjednički kandidat napadnut nožem na predizbornom skupu

Hair Bolsonaro, vodeći predsjednički kandidat u Brazilu, izboden je nožem tokom jedne konvencije, javljaju svjetski mediji.

Njegov sin je objavio informaciju i saopštio da rana nije opasna po život.

Brojni video zapisi na društvenim mrežama prikazuju kako je Bolsonaro, čiji izborni program obuhvata i smanjenje stope kriminala u ovoj najbrojnijoj latinoameričkoj naciji, uboden nožem u donji dio stomaka.

Policijski portparol Flavio Santjago potvrdio je za AP da je Bolsonaro uboden kao i da je napadač uhapšen.

On je dodao da je Bolsonaro odvezen u bolnicu u gradu Huiz de Fora, oko 200 kilometara sjeverno od Rio de Žaneira, i da je u dobrom stanju.

Bolsonaro, bivši armijski kapetan, drugi je po popularnosti u istraživanjima javnog mnjenja, poslije bivšeg ljevičarskog predsjednika Luisa Injasija Lule da Silve, koji se nalazi u zatvoru, ali je u toku postupak žalbe.

Inače, Bosonaro sa nostalgijom govori o periodu vojne diktature od 1964. do 1985. i obećava da će vladu popuniti sadašnjim i bivšim vojnim liderima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније