Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

05. 09. 2018. 15:22   >>  15:06

AKCIJA PORTUGALSKE POLICIJE

Za tri mjeseca zaplijenili više od 10 tona droge

Policija u Portugalu saopštila je danas da je zaplijenila 840 kilograma kokaina na jahti u Atlantiku, čime je ukupna količina zaplijenjene droge na moru tokom posljednja tri mjeseca prešla 10 tona.

U saopštenju policije navodi se da su dva muškarca i dvije žene na jahti osumnjičeni da su krijumčarili kokain s Kariba za Evropu. Policija nije navela njihova imena.

Policija je pomoću portugalske mornarice i vazdušnih snaga pratila jahtu i sprovela pretragu kada je plovilo stalo na portugalskim Azorskim ostrvima u Atlantiku.

Zapljena droge rezultat je saradnje s Centrom za pomorske analize i operacije za narkotike (MAOC-N) obavještajne agencije u kojoj je uključeno sedam zemalja članica EU, sa sjedištem u Lisabonu.

Operacije sprovedene preko te agencije doprinijele su do nedavnog porasta zapljene narkotika u Atlantiku.

Članice Centra osnovanog da djeluje protiv krijumčarenja droge u Evropu preko mora, pored Portugala su Španija, Francuska, Irska, Italija, Holandija i Velika Britanija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније