Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

04. 09. 2018. 22:43 >> 22:24

BIJELA KUĆA

Tramp će se sastati s predsjednikom Južne Koreje

Američki predsjednik Donald Tramp razgovorao je večeras s južnokorejskim kolegom Mun Džae Inom o denuklearizaciji Sjeverne Koreje i njih dvojica su se dogovorili da se krajem septembra sastanu u Njujorku, na marginama zasjedanja Generalne skupštine UN.

Tramp i Mun su razgovorali o tekućim naporima u potpunoj denuklearizaciji Sjeverne Koreje kako je obećao lider te zemlje Kim Džong Un na sastanku s američkim predsjednikom 12. juna u Singapuru, javila je agencija Frans pres.

Kako je navela Bijela kuća, Mun je u telefonskom razgovoru rekao da će sjutra u Pjongjang poslati svog specijalnog izaslanika i da će o rezultatima te posjete obavijestiti Trampa, dodala je agencija AP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније