Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr Objavila:P.B. ]

01. 09. 2018. 16:52   >>  16:35

POLICIJA OBJAVILA

Napadač iz Amsterdama je mladi Avganistanac

Holandska policija je objavila da je muškarac koji je juče nožem napao i teško povrijedio dvije osobe na glavnoj amsterdamskoj željezničkoj stanici19-godišnji Avganistanac sa njemačkom boravišnom dozvolom.

Policija je otkrila da je napadač oko podneva nasumično odabrao dvije žrtve u punoj hali amsterdamske željezničke stanice.

Upucan je i policija ga je odvela u bolnicu gdje je ispitan, objavili su amsterdamska opština i policija u zajedničkom saopštenju.

"Istraga o incidentu je u toku. Razmatramo sva scenarija, uključujući i terorizam”, istakle su vlasti.

Holandska policija je ranije ove sedmice uhapsila 26-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnjalo da će napasti krajnje desnog političara Gerta Vildersa koji je najavio da će održati takmičenje u crtanju karikatura proroka Muhameda.

Vilders je u četvrtak otkazao takmičenje zbog bezbjednosnih razloga.

Hiljade osoba marširalo je u Pakistanu zbog njegove ideje, a talibani u Avganistanu pozvali su na napade na holandske vojnike koji služe u toj državi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније