Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ b92.net ]

18. 08. 2018. 13:56 >> 13:40

BRAZIL

Plastični hirurg optužen za ubistvo

Brazilsko tužilaštvo podiglo je optužnicu za ubistvo protiv plastičnog hirurga Deniza Cesara Baroša Furtada zbog smrti pacijentkinje kojoj je ubrizgao injekciju za povećanje zadnjice.

Furtado, poznat u Brazilu kao „Doktor bam bam“, što je brazilski sleng za pozadinu, uhapšen je u julu u Rio de Žaneiru, prenosi AP.

Kako se navodi, optužnica je podignuta protiv Furtada, njegove majke i djevojke.

Policija je saopštila da je Furtado radio intervenciju kod menadžerke jedne brazilske banke u njenoj kući i da je ona još tokom intervencije počela da se osjeća loše, zbog čega ju je Furtado odveo u obližnju bolnicu gdje je preminula poslije nekoliko časova.

Tužilaštvo je ocijenilo da je Furtado izvodio „rizičan manevar“, dajući joj veću dozu inekcije polimerilmetakrilata tokom procedure nego što bi trebalo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније