Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 08. 2018. 19:00 >> 18:44

NAKON DVA SATA

Ponovo otvoren aerodrom u Frankfurtu

Aerodrom u Frankfurtu, nakon dva sata, ponovo je otvoren. Policija je danas evakuisala dio terminala na aerodromu u Frankfurtu pošto je bezbjednosni zvaničnik greškom dopustio francuskoj porodici, koja nije završila sa neophodnim provjerama, da pređe u obezbijeđeni dio.

Njemačka policija prethodno je saopštila da je zaustavila ukrcavanje na letove u dijelu A Terminala 1 i da je evakuisan dio oblasti na aerodromu u Frankfurtu zbog zabrinutosti da je najmanje jedna osoba ušla bez provjera u dio aerodroma.

Nakon toga, policija je navela na društvenoj mreži Tviter da je do evakuacije došlo jer je bezbjednosni zvaničnik greškom omogućio jednoj četvoročlanoj francuskoj porodici da pređe u obezbjedđni dio aerodroma iako je trebalo da prođu narednu provjeru.

Ta porodica je nađena, ispitana i omogućeno joj je da nastavi putovanje, dodala je policija.

Aviokompanija Lufthanza saopštila je da je oko 7.000 putnika pogođeno današnjim odlaganjem i otkazivanjem letova, dodajući da je rezervisala 2.000 hotelskih soba u slučaju da putnici propuste let.

Kompanija je navela i da su pojedini avioni napustili aerodrom u Frankfurtu prazni da bi mogli da stignu na planiranu destinaciju i nastavili rad po rasporedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније