Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 08. 2018. 08:13 >> 07:58

POŽARI

U Kaliforniji uništeno 115.000 hektara šuma

Požari u američkoj saveznoj državi Kaliforniji do sada su uništili 114.850 hektara šuma dok su vatrogasci uspjeli da lokalizuju oko 30 odsto vatre, saopštile su danas lokalne vlasti u SAD.

Dva požara na sjeveru Kalifornije koji su se spojili, uništili su površinu skoro jednaku gradu Los Anđelesu, navele su vlasti i dodale da su dvije osobe posljednjih dana stradale u vatri.

Ovogodišnji požari premašili su površinu uništenih šuma od požara u decembru 2017. godine takođe u Kaliforniji gdje je uništeno 114.078 hektara.

Više od 14.000 vatrogasaca agažovano je u gašenju brojnih većih i manjih požara u toj američkoj saveznoj državi.

Nekoliko hiljada ljudi evakuisano od izbijanja požara a određenom broju je omogućen povratak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније