Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 08. 2013. 21:16   >>  21:16

GODINA ZATVORA

Potvrđena presuda Berluskoniju

Vrhovno sudsko vijeće potvrdilo je presudu bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju po kojoj je osuđen na godinu zatvora zbog utaje poreza.

Bewrluskoniju je potvrđeno pet godina zabrane djelovanja u javnim institucijama, prenosi ANSA.

Kazna zatvora tiče se kupovine prava za prikazivanje filmova u Berluskonijevoj medijskoj imperiji "Medijaset" i korišćenje ofšor kompanija za formiranje fondova za podmićivanje.

Berluskoni je prošle godine prvo osuđen na četiri godine zatvora i tri godine zabrane vršenja javne funkcije, ali je sud ubrzo nakon toga preinačio zatvorsku kaznu na godinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније