Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

22. 07. 2018. 10:37 >> 10:23

JOHANESBURG

Napad na taksiste, 11 mrtvih

U oružanom napadu na kombi koji je prevozio članove udruženja taksista u Johanesburgu ubijeno je 11 ljudi, a četvoro je ranjeno, saopštila je danas južnoafrička policija.

Napad se dogodio sinoć kada su se žrtve vraćale sa sahrane kolegi i upale u zasjedu, rekao je predstavnik policije Džej Naiker. On je rekao da se incident desio između gradova Kolenso i Vinen u provinciji Kvazulu Natal i da su žrtve iz provincije Gauteng.

Policija istražuje mogući motiv za napad.

Kako navodi agencija AP tenzije između grupa taksista u Južnoj Africi koji konkurišu za iste rute nekad prerastu u nasilje.

Deset ljudi je ubijeno u nasilju povezanom s sukobima taksista u Kejptaunu u maju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније