Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2018. 23:22 >> 23:08

U SIRIJI

Francuska i Rusija zajedno dostavljaju humanitarnu pomoć

Francuska i Rusija će zajedno dostavljati humanitarnu pomoć u Siriju, u istočnu Gutu, bivšu pobunjeničku enklavu nad kojojm su snage predsjednika Bašara al Asada preuzele kontrolu u aprilu, saopšteno je danas iz kancelarije francuskog predsjednika.

Ruski transportni avion stigao u petak kasno popodne u Šatouro (Châteauroux) u centralnoj Francuskoj da natovari 50 tona medicinske pomoći i drugih potrihepština koje je obezbuhedila Francuska, saopštili su novinari sa lica mjesta.

"U okviru rezolucije Savjeta bezbjednosti UN 2401, ovaj projekat je treba da obezbijedi bolji pristup humanitarnoj pomoći ugroženom civilnom stanovništvu", kaže se u zajedničkom francusko ruskom saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније