Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

18. 07. 2018. 23:16 >> 23:01
8

RUSIJA SMATRA

"Grčka učestvuje u prljavim provokacijama "

Rusija je danas pooštrila kritike na račun Grčke nakon protjerivanja dvoje ruskih diplomata iz Atine, optužujući grčku vladu da učestvuje u "prljavim provokacijama" u vezi sa predstojećim ulaskom Makedonije u NATO.

Grčka je proterala dvoje ruskih diplomata prošle nedjelje zbog optužbi da su finansirali proteste protiv sporazuma o okončanju dugogodišnjeg spora sa Makedonijom oko naziva te države.

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova iznijela je tvrdnje da je Grčka postupila pod pritiskom NATO saveznika.

Zaharova je rekla da postupci Grčke "neće proći bez posljedica", ali nije detaljnije objasnila.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније