Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

16. 07. 2018. 08:42   >>  08:29

NA VOJNU BAZU

Izrael napao Siriju u provinciji Alep

Izraelske rakete pogodile su sirijsku vojnu bazu na sjeveru te zemlje, pričinivši materijalnu štetu, javila je sinoć sirijska državna novinska agencija SANA.

 

 

 

Kako se navodi, pogođena je vazduhoplovna baza u provinciji Alep.Prije samo nekoliko dana izraelska vojska je gađala tri sirijske vojne pozicije nakon što je bespilotna letjelica ušla u vazdušni prostor Izraela iz Sirije.

Izrael je u četvrtak gađao pozicije u jugozapadnoj provinciji Kuneitra blizu svoje granice sa Sirijom.Prethodno je raketom Patriot oborio dron.

Ta zemlja nije još komentarisala današnje izvještaje o napadu.Takvi napadi su učestali u vrijeme dok raste napetost između Izraela i Irana koji podržava snage sirijske vlade.

Izraelski lideri su zabrinuti zbog širenja uloge Irana u Siriji i apeluju na Rusiju, koja je takođe saveznik sirijskog predsjednika Bašara Asada, da to zaustavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније