Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

24. 06. 2018. 15:28   >>  15:16

SJEVER SIRIJE

Policijski čas u Raki zbog prijetnji ID

Snage bezbjednosti u Raki najavile su dvodnevni policijski čas zbog prijetnji od napada ID na ovaj grad na sjeveru Sirije.

 

 

 

Sirijske demokratske snage protjerale su ID iz uporišta u Raki u oktobru.

Sirijske snage, arapsko-kurdski savez koji podržavaju SAD, tada je formirao policijske jedinice koje održavaju bezbjednost.

Ove snage su danas saopštile da su primile informaciju da su terorističke grupe koje rade za ID ušle u grad Raku i da planiraju napade.

Odlučeno je da vanredno stanje i policijski čas budu na snazi do utorka.

U petak je ID saopštila da je izvela prvi napad otkako je izgubila kontrolu nad Rakom, tvrdeći da je odgovorna za eksploziju bombe u sjeveroistočnom dijelu grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније