Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

21. 06. 2018. 19:31 >> 19:20

ŽIVOTINJA USPAVANA

Zoološki vrt evakuisan nakon bijega lavice

Zoološki vrt u Belgiji evakuisan je nakon što je lavica pobjegla iz kaveza.

Ilse Segers, portparolka zoološkog vrta Plankendael, rekla je da lavica nije napustila zoološki vrt i da nijedan posjetilac nije bio u opasnosti.

"Niko od ljudi nije povrijeđen. Zoološki vrt je evakuisan i zatvoren. Veterinari pokušavaju da ukrote lavicu", istakla je Segers.

Lavica je iz kaveza pobjegla ubrzo nakon što je jutros otvoren zoološki vrt, tako da je bilo veoma malo posjetilaca. Plankendael se nalazi u Mehelenu, tridesetak kilometara sjeverno od Brisela.

Nešto kasnije iz zoološkog vrta su saopštili da je lavica uspavana, nakon dva neuspjela pokušaja da bude ukroćena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније