Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

10. 06. 2018. 15:32 >> 16:05

POSLIJE KIMA

I Tramp stigao u Singapur

Predsjednik SAD-a Donald Tramp stigao je danas u Singapur gdje bi trebalo da se u utorak sastane sa sjevernokorejskim vođom Kim Džong Unom koji je doputovao nekoliko sati prije njega.

Avion s američkim predsjednikom sletio je u vazduhoplovnu bazu Paja Lebar u Singapuru gdie je doputovao iz Kanade poslije sastanka s Grupom sedam industrijski najrazvijenijih zemalja svijeta.

Prvi američko-sjevernokorejski samit zakazan je za utorak, 12. juna u 9.00 po lokalnom vremenu (3.00 po centralnoevropskom vremenu).

Predsjednik SAD-a se nada da će postići istorijski sporazum sa Sjevernom Korejom da odustane od svog nuklarnog oružja, mada je u posljednje vrijeme nastojao da smanji očekivanja navodeći da će za to možda biti potrebno više susreta.

Sjeverna Koreja suočena je s teškim diplomatskim i ekonomskim sankcijama zbog razvoja nuklearnih i balističkih programa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније