Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

24. 05. 2018. 22:33   >>  22:53

TRAMP PORUČIO

"Moguć novi sastanak s Kimom "

Američki predsjednik Donald Tramp ocijenio je danas da lider Sjeverne Korej Kim Džong Un želi da uradi šta je ispravno ostavljajući mogućnost novog sastanka, nakon ranije najave da je samit zakazan 12. juna u Singapuru otkazan.

Tramp je rekao da je dijalog između dvije zemlje bio dobar dok se Sjeverna Koreja nije vratila uobičajenoj ratnoj retorici. Dodao je da razumije šta se dogodilo, ali nije dalje precizirao.

Predsjednik SAD je rekao da čeka da li će Kim ponovo pokrenuti "konstruktivni dijalog" i dodao da bi sastanak mogao da bude održan.

Tramp je danas otkazao samit sa Kimom navodeći kao razlog "strahovit gnijev i otvoreno neprijateljstvo" u sinoćnjem saopštenju Sjeverne Koreje.

U tom saopštenju sjevernokorejska vlada je potpredjsednika SAD Majka Pensa nazvala "političkim glupakom" i navela da je podjednako spremna na nuklearnu konfrontaciju, kao i na pregovore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније