Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.

23. 05. 2018. 20:51   >>  20:42 7

"ŽELIM U RUSIJU"

Julija Skripalj: Oporavak spor i bolan

Ćerka bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja, Julija, koja je zajedno s ocem napadnuta nervnim agensom u Velikoj Britaniji, izjavila je danas, u prvom obraćanju javnosti poslije trovanja, da je njen oporavak spor i bolan.

Julija Skripalj i njen otac Sergej, bivši ruski i britanski agent, bili su nedjeljama u kritičnom stanju u bolnici nakon što su otrovani nervnim agensom 4. marta u britanskom gradu Solsberiju.

Julia je izrazila želju da se dugoročno vrati u Rusiju, ali da za sada ne želi da kontaktira Ambasadu Rusije u Velikoj Britaniji.

Ona je izašla iz bolnice 10. aprila, a Sergej Skripalj prošle nedjelje. Velika Britanija smatra da je Rusija odgovorna za taj napad, što Moskva negira.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније