Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

20. 05. 2018. 10:17   >>  10:09

KRALJEVSKA PORODICA

Zahvalili svima koji su pratili vjenčanje

Britanska kraljevska porodica zahvalila je danas ljudima koji su prisustvovali ili su gledali prenos vjenčanja princa Harija i Megan Markl u crkvi Svetog Džordža u dvorcu Vindzor.


"Hvala svima koji su došli u Vindzor i onima koji su pratili vjenčanje širom Velike Britanije, Komonvelta i svijeta", navodi se u izjavi.

Porodica je u Tviter poruci izrazila zahvalnost kasno sinoć dok su princ Hari i njegova mlada prisustvovali privatnom prijemu koji je povodom vjenčanja priredio Harijev otac, britanski prestolonasljednik princ Čarls.

Kensingtonska palata nije objavila detalje sa tog prijema, ali na slikama se vidi kako Megan Markl, sada zvanično vojvotkinja od Saseksa, to veče nosi prsten s plavim kamenom koji je pripadao Harijevoj majci princezi Dajani. 

Mladenci su proveli svoju prvu noć kao vjenčani par u dvorcu Vindzor. Oni neće odmah otići na medeni mjesec.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније