Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

18. 05. 2018. 08:56   >>  08:50

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Maradona podržao Nikolasa Madura

Legenda argentinskog fudbala Dijego Maradona podržao je predsjednika Venecuele Nikolasa Madura predstavljajući se kao njegov "vojnik" na posljednjem mitingu pred predsjedničke izbore zakazane u nedelju.


Maradona se u bermudama i zastavom Venecuele popeo na tribinu pored Madura pred nekoliko hiljada pristalica predsjednika okupljenih u centru Karakasa.

Dok je Maduro držao govor, Maradona je pokazivao znake podrške plešući uz muziku i pjevajući pjesmu kampanje predsjednika Venecuele.

Maradona (57) se predstavio kao "vojnik" Madura kojeg je posjetio u nekoliko navrata i zamolio da ne "kleči" protivnicima.

Bivši fudbaler održavao je bliske prijateljske odnose s bivšim predsjednikom Venecuele Ugom Čavesom, preminulim 2013. godine, kao i sa ocem Kubanske revolucije Fidelom Kastrom, koji je umro 2016.

Maduro, koji je izabran poslije Čavesove smrti 2013. godine, ponovo se kandidovao za izbore 20. maja.

Opozicija, koja smatra izbore nezakonitim, najavila je bojkot.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније