Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

17. 05. 2018. 09:03 >> 08:55
2

SLUČAJU "STORMI"

Tramp priznao da je dao 100.000 dolara advokatu

Američki predsjednik Donald Tramp priznao je, prvi put, da je platio više od 100.000 dolara bivšem ličnom advokatu Majklu Koenu.

 

 

 

To je ponovo pokrenulo pitanja o Trampovim vezama sa porno zvijezdom Stormi Danijels.

Objava ovog priznanja u srijedu, u skladu sa etičkim pravilima, bacila je svjetlo na nedosljednost objašnjenja koja su Tramp i njegovi saradnici ranije iznijeli o isplati u iznosu od 130.000 dolara koje je Koen dao Danijelsovoj uoči predsjedničkih izbora 2016. kako bi kupio njeno ćutanje u vezi s navodnim seksualnim susretom s Trampom 2006, prenosi danas Rojters.

Dokument sa priznanjem, koji je potpisao Tramp, a objavila američka Kancelarija za vladinu etiku, izazvao je i komentare među demokratskim poslanicima i nevladinim organizacijama o mogućem kršenju zakona o finansiranju predizborne kampanje, a koji zahtijeva javno objavljivanje troškova u svrhe vršenja uticaja na izbore, navodi britanska agencija.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније