Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Al Jazeera, Objavila: P.B. ]

30. 04. 2018. 08:24   >>  08:17

U SIRIJI

Hama i Halep mete novih raketnih napada

Rakete su pogodile nekoliko vojnih baza u provincijama Hama i Halep u, kako je okarakterisala, "novoj agresiji" njenih neprijatelja, prenosi državna televizija.

Istovremeno, vladine snage nastavljaju bombardovanje područja koja su pod kontrolom oružane grupe Islamska država Irak i Levant (ISIL) u Hadžar al Asvadu, jednom od naselja opkoljenog palestinskog izbjegličkog kampa, Jarmuk.

Ti udari su dio operacije zauzimanja posljednjeg grada koji je pod kontrolom pobunjenika, a koji se nalazi na periferiji Damaska.

Od početka operacije 19.aprila ubijeno je najmanje 18 civila, a bombardovanje je izazvalo i upozorenje Ujedinjenih nacija o mogućoj humanitarnoj krizi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније