Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Vecernje novosti, Objavila: P.B. ]

22. 04. 2018. 10:28   >>  10:25 2

ROĐENDANSKI SPEKTAKL

Kraljici pjevali Sting, Tom Džons, Kajli...

Kraljica Elizabeta II prisustvovala je sinoć koncertu povodom svog 92. rođendana u londonskom Albert holu na kojem su između ostalih, nastupili pjevači Tom Džons, Kajli Minoug, Sting i Šegi.

Kraljica proslavlja svoj rođendan dva puta godišnje - 21. aprila najčešće privatno, dok se njen "zvanični rođendan" obilježava u junu velikom paradom u centru Londona.

Koncert "Kraljičina rođendanska zabava" održan je na kraju samita Komonvelta na kojem su se sastali lideri lideri 53 zemalje, uglavnom bivše britanske kolonije.

Elizabeta II je rođena 21. aprila 1926. godine u Braton ulici u centru Londona i postala je kraljica 1952. sa 25 godina, što znači da vlada Britanijom više od 66 godina.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније