Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

s.đ. [ Beta ]

21. 04. 2018. 19:36 >> 19:34

SJEVER DAMASKA

Evakuacija sirijskih pobunjenika

Sirijski pobunjenici počeli su danas da napuštaju lokacije sjeveroistočno od Damaska u okviru dogovora lokalnih vlasti i pobunjenika, prenijeli su sirijski državni mediji.

"Autobusi koji prevoze teroriste i njihove porodice počeli su da napuštaju mjesto Ruhaiba u skladu s dogovorom o evakuisanju iz nekoliko lokacija sjeverno od Damaska", prenijela je agencija Sana koja pobunjenike naziva teroristima.

Državna televizija prikazala je snimke autobusa koji napuštaju Ruhaibu i dodala da bi trebalo oko 3.2000 pobunjenika da bude evakuisano.

Ruhaiba se nalazila oko 60 kilometara sjeveroistočno od Damaska.

Pobunjenici prema dogovoru treba da predaju teško oružje lokalnim vlastima prije odlaska.

Dogovori o evakuisanju pobunjenika sve su češći posljednjih nedjelja u okolini Damaska pošto sirijske snage pokušavaju da udalje pobunjenike iz okoline glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније