Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

11. 04. 2018. 19:06 >> 20:18

NAPADAČI NEPOZNATI

U Siriji ranjeni ruski novinari

Na autobus s novinarima iz Rusije, koji su se vraćali iz Istočne Gute, pucali su nepoznati napadači iz pješadijskog naoružanja, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

"11. aprila oko 17.20 sati (po srednjeevropskom vremenu) autobus sa ruskim novinarima koji su se vraćali nakon priprema priče o situaciji u Istočnoj Guti (Sirija) pucali su nepoznati napadači iz pješadijskog naoružanja", navodi se u saopštenju.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su u pucnjavi dopisnik televizije NTV Aleksej Ivlev, operater televizije "Rusija 1" Mihail Vitkin i operater televizije "Zvijezda" Vladislav Dodonov "lakše ranjeni u noge".

"Ljekari ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana odmah su na licu mjesta ukazali svu neophodnu pomoć svim novinarima. Njihovi životi nijesu ugroženi", naglašava se u saopštenju Ministarstva odbrane.

U toku je evakuacija povrijeđenih novinara u bolnicu zbog neophodnog liječenja, dodaje se u saopštenju, prenosi "Sputnjik".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније