Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

02. 03. 2018. 13:04 >> 13:02

NA DVIJE POZICIJE

Turska gađala sirijske snage u Afrinu

Turske vazdušne snage gađale su sinoć dvije pozicije sirijskih provladinih boraca u kurdskoj enklavi Afrin na sjeveru Sirije, saopštili su sirijski aktivisti.

 

 

 

U napadu je poginulo i ranjeno više boraca u eskalaciji nasilja u Afrinu, enklavi u kojoj Turska već više od mjesec dana vrši ofanzivu, navodi agencija AP.

Sirijska opservatorija za ljudska prava saopštila je da je u napadima ubijeno 17 boraca. Državna agencija navodi da je u napadima u Afrinu poginulo 20 boraca.

Turska vojska je 20. januara počela operaciju "Maslinova grana" i pokrenula vazdušne i artiljerijske napade na kurdske Jedinice za zaštitu naroda.

Te kurdske formacije Ankara smatra terorističkim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније