Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ BBC, Objavila P.B. ]

02. 03. 2018. 10:38 >> 10:40

BBC SAZNAJE

FBI istražuje međunarodne poslove Ivanke Tramp

Zvaničnici Federalne kriminalističko-istražne i obavještajne agencije (FBI) istražuju jedan od međunarodnih poslova Ivanke Tramp, saznaje BBC.

FBI razmatra ugovore i finansiranje Trampovog međunarodnog hotela i nebodera u Vankuveru, kažu američki zvaničnici.

To bi moglo biti prepreka za ćerku američkog predsjednika koja pokušava da dobije punu kontrolu u ulozi njegove savjetnice.

Riječ je o uobičajenoj proceduri ispitivanja međunarodnih kontakata i poslova, ali složenost ugovora Trampovih poslovnih organizacija koje se često oslanjaju na međunarodne klijente i finansiranje, predstavlja izazov.

FBI pažljivo prati međunarodne poslove Ivanke Tramp i njenog supruga Džareda Kušnera, kako bi utvrdili da li bi ijedan od njih mogao biti osjetljiv na pritiske stranih agenata, uključujući i kineske, saopštavaju američki zvaničnici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније