Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ BBC, Objavila P.B. ]

01. 03. 2018. 11:35   >>  13:27 1

PUTIN OBEĆAVA

“Prepoloviću siromaštvo”

Ruski predsjednik Vladimir Putin je izjavio da će prepoloviti broj siromašnih u Rusiji u narednih šest godina.

To je saopštio u godišnjem obraćanju naciji, prije izbora koji će biti održani za 17 dana, na kojima se očekuje njegova pobjeda, prenosi BBC.

“Svaka osoba nam je važna”, rekao je Putin, dodajući da želi da poveća stopu zaposlenosti i produži životni vijek Rusa.

“2000.godine u Rusiji je 42 miliona stanovnika živjelo ispod granice siromaštva. Danas ih je 20 miliona, ali taj broj mora nastaviti da pada”, naglasio je Putin.

Na predsjedničkim izborima koji će u Rusiji biti održani 18.marta, Vladimir Putin će imati čak 66 suparnika, što je najveći broj kandidata u posljednje dvije decenije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније