Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta; B.V.

25. 02. 2018. 19:08 >> 19:16

U FRANCUSKOJ

Od početka godine spriječena dva napada

Od početka godine u Francuskoj su osujećena dva napada, izjavio je danas francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb za radio Evropa 1 (Europe).

 

"Spriječili smo od 1. januara dva napada. Jedan je imao za metu jedno sportsko takmičenje a drugi je bio uperen protiv oružanih snaga", rekao je Kolomb i dodao da su napadi bili predvidjeni na jugu i zapadu Francuske.

Kolomb je dodao da su uhapšene osobe koje su planirale napad ne navodeći druge detalje.

Prema njegovim riječima, u Francuskoj su zatvorene tri džamije u kojima se "veličao terorizam".

U Francuskoj je prošle godine osujećeno više od 20 napada. Tu zemlju je od 2015. pogodila serija terorističkih napada u kojima je poginulo nekoliko stotina osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније