Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

20. 02. 2018. 08:39 >> 08:37

PREKO TVITERA

Maduro Trampu predlaže dijalog

Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro predložio je preko Tvitera američkom predsjedniku Donaldu Trampu da se sastanu u Karakasu ili Vašingtonu i započnu "dijalog".

 

 

"@RealDonaldTrump je vodio kampanju nemiješanja u unutrašnje poslove drugih zemalja, i došlo je vrijeme da se primijeni (ova doktrina) i pređe sa političkog programa agresije na program dijaloga", naveo je kasno sinoć Maduro.

"Dijalog u Karakasu ili Vašingtonu?", predložio je Maduro i poručio Trampu da izabere vrijeme i mjesto susreta.

Venecuelanski predsjednik predlog je iznio u trenutku kada su odnosi dvije zemlje na najnižem nivou.

Vašington, koji kritikuje "korumpirani i neprijateljski" režim u Karakasu i naziva Madura "diktatorom", uveo je sankcije nekim zvaničnicima vlade u Venecueli.

Početkom februara, američki državni sekretar Reks Tilerson izjavio je da SAD razmatraju uvođenje sankcija na izvoz nafte u Venecueli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније