Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

18. 02. 2018. 17:49   >>  17:47

TRAMP TVRDI

"Rusija uspjela da unese razdor unutar SAD"

Osuđujući komisije, istrage i "mržnju među strankama" zbog ruske afere, američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da je Moskva uspjela da "prevaziđe svoje najluđe snove", ako je imala namjeru da unese "razdor, nered i haos" u SAD.

"U Moskvi umiru od smijeha. Probudi se Ameriko!", naveo je Tramp u prvoj današnjoj poruci na Tviteru.

"Ako je cilj Rusije bio da unese razdor, nered i haos u SAD, onda je sa svim raspravama komisija, sa istragama i mržnjom među strankama, uspjela da prevaziđe svoje najluđe snove", naveo je američki predsjednik u nizu poruka na Tviteru.

Tramp je počeo da emituje poruke na društvenoj mreži od 6.30 po lokalnom vremenu dok provodi vikend u rezidenciji u državi Floridi.

Sve njegove poruke se odnose na navodno rusko miješanje u američke predsjedničke izbore 2016. godine, ali se nijedna ne odnosi na pucnjavu u Floridi gdje je nedavno tinejdžer pucao i ubio 17 đaka u jednoj srednjoj školi.

Američki predsjednik optužio je u subotu Federalni istražni biro (FBI) da nije dobro radio jer je dobio ranije naznake o ubici Nikolasu Kruzu u Floridi i ocijenio da se FBI suviše dugo bavi ruskom aferom.

Vašington je zvanično optužio 13 Rusa, među kojima jednog bliskog saradnika predsjednika Valdimira Putina, da su favorizovali Trampovu kandidaturu prije njegove pobjede na izborima.

"Nijesam nikada rekao da se Rusija nije miješala. Rekao sam da je to možda Rusija ili Kina ili neka treća zemlja ili grupa, a možda je to neki genije od 180 kilograma koji se iz svog kreveta igrao s kompjuterom. Laž je da je moj tim tokom kampanije bio saučesnik s Rusijom. Moj tim to nije nikada bio", dodao je Tramp.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније