Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

08. 02. 2018. 08:52 >> 08:51

PRIJEVREMENI

Predsjednički izbori u Venecueli 22. aprila

Prijevremeni predsjednički izbori u Venecueli, na kojima se kandidovao Nikolas Maduro za novi mandat, biće održani 22. aprila, saopštila je kasno sinoć izborna komisija.



 

 

"Predsjednički izbori su zakazani za 22. april", izjavila je predsjednica komisije Tibisaj Lusena.Najava o održavanju izbora dolazi poslije neuspješnih pregovora između predstavnika vlade i opozicije o datumu predsjedničkih izbora.

Delegacije dvije strane već dva mjeseca pregovaraju o postizanju dogovora o nekoliko pitanja, među kojima je datum održavanja predsjedničkih izbora.

Vlasti Venecuele predložile su 23. januara prijevremene predsjedničke izbore prije kraja aprila.

U posljednjih nekoliko nedjelja u Venecueli su se pominjali prijevremeni predsjednički izbori u prvoj polovini ove godine umjesto u decembru, kako bi Maduro iskoristio podjele u opoziciji da bude izabran za novi šestogodišnji mandat.

Duboka politička i ekonomska kriza mjesecima potresa Venecuelu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније