Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.L.B. [ B92.net/Tanjug ]

19. 01. 2018. 08:41 >> 08:19
1

ZAPALIO ŠKOLU

Rusija: Tinejdžer sjekirom ranio 7 osoba

Tinejdžer naoružan sjekirom ranio je šestoro djece i jednu ženu u školi u selu Sosnovi Bor u ruskoj republici Burjatiji, prije nego što je pokušao da se ubije.

"Ranjeno je sedmoro ljudi: šestoro djece i žena", kazao je ruskoj agenciji šef Regionalnog centra za ljekarsku pomoć u vanrednim situacijama Burjatije Vjaćeslav Timkin.

Navodi se da je, prema prvobitnim informacijama, učenik devetog razreda napao đake sjekirom i potom zapalio školu uz pomoć zapaljene boce.

"Prema istrazi, utvrđeno je da je napadač djelovao samostalno. On je pritvoren i trenutno se nalazi u bolnici, pošto je pokušao samoubistvo", rekla je zvanična predstavnica Istražnih komiteta Rusije Svetlana Petrenko.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније