Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

18. 01. 2018. 08:52   >>  08:34 1

USMRTIO RABINA

Izraelske snage ubile Palestinca

Izraelska policija je danas saopštila da su specijalne snage ubile palestinskog napadača u izbjegličkom logoru u Dženinu na Zapadnoj obali koji je navodno usmrtio jednog Izraelca pucajući na njegovo vozilo iz automobila u prolazu.



Policijski portparol Miki Rozenfeld je izjavio da je prošle noći u Dženinu izbio oružani sukob tokom potjere za napadačem identifikovanim kao Ahmed Džarar.Rozenfeld je rekao da je Džarar bio umiješan u napad u kome je ubijen rabin Raziel Ševah.

Dvojica pripadnika izraelskih bezbjednosnih snaga su ranjena u poteri u Dženinu.

Rodjak Hatem Džarar je rekao da je kuća Ahmeda Džarara uništena i da je nejasno da li je on ubijen.

Rekao je takođe da je Ahmed bio sin hamasovca ubijenog prije jedne decenije. Izraelska vojska je organizovala poteru nakon ubistva rabina Ševaha kraj divljeg jevrejskog naselja Hiavat Gilad na Zapadnoj obali u kome je živio.

Izrael je osvojo Zapadnu obalu u Šestodnevnom ratu 1967. godine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније