Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

12. 01. 2018. 08:52 >> 08:18

BIJELA KUĆA NE NEGIRA

Tramp vulgarno o nekim afričkim zemljama

Američki predsjednik Donald Tramp je na sastanku sa parlamentarcima u Bijeloj kući iznio pogrdne kvalifikacije za više afričkih zemalja.

 

 

 

Bijela kuća nije negirala da je Tramp koristio vulgarne riječi na sastanku o imigraciji, nazivajući ih navodno, nekim "vukojebinama".

Portparol Bijele kuće Radž Šah saopštio je sinoć da "dok se neki američki političari bore za strane zemlje, Tramp će se uvijek boriti za američki narod".

On je rekao da Tramp želi dobrodošlicu imigrantima koji "doprinose američkom društvu, razvijaju ekonomiju i koji se asimiluju".

Tramp se navodno zapitao "zašto da ljudi porijeklom iz tih vukojebina dolaze u SAD", prenio je Vašington post, pozivajuću se na više neimenovanih izvora.Komentar se odnosio, kako se vjeruje, na ljude sa Haitija i iz nekih afričkih zemalja.

Sastanak u Bijeloj kući na kojem je Tramp iznio ove komentare održan je u nastojanju da se pronađe kompromis o imigraciji i rješenje o statusu nekoliko hiljada djece koja su ilegalno stigla u SAD. Tramp je i dalje nepopustljiv o gradnji zida na granici s Meksikom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније